18. juni 2014

Gammelt vindu, nytt liv.

Hei Igjen. 
Da va konfirmasjonen unnagjort, en flott dag for både konfirmant og foreldra. Et koselig selskap, og masse tusen takk til alle som va med på å gjøre denne dagen heilt spesiell. En spesiell takk til alle dokker som stilte opp å hjalp oss med alt.
 Eg har ikke vært uten prosjekt, men det eg har holdt på med va en bryllupsgave til en heilt spesiell "jente".  Ei eg e veldi gla i å som eg har kjent sia ho va lita. Det va et super flott bryllup, vi va i i Kautokeino.  Endelig kan eg legge ut mitt siste prosjekt uten å røpe gaven på forrhånd.
Eg har jobba med et gammelt vindu som eg har pussa å malt på. Tenkte å lage nokka heilt spesielt. Vurderte lenge på kossen det skulle bli, å ka eg skulle fylle i de to "ruten'". 
Gjennom denne prosessen har det vært forskjellige ting eg har tenkt på, det har vært alt fra ramme til brudebilde til å være witeboard tavle, men det blei ikke nokka av der. 
Eg fikk tak i hampetråd, fant en stor nok hobbyplank som eg kunne sage til, eg hadde hønsenetting ligganes, å så fant eg ei korktavle.. resultatet ser dokker her.








Dette er det endelige resultatet.




På plata skreiv eg først med tursj, tenkte at eg skulle brenne inn teksten, men det endte med at eg brukte dremmelen og freste det inn i treverket. Vurderte å male det etterpå, men syntes det blei litt stili sånn her
.

Teksten e
"Så blir de stående, disse tre: 
Tro, håp og kjærlighet. 
Men størst blant dem er kjærligheten." 
1. Kor. 13,13.


Her ser dokker litt mere detaljert ka som e gjort.


det e duse farga, prøvde først med et ainna stoff på kork tavla, men det blei for skrikanes. Her e det brukt ufarga lin.